Διακρίσεις

2006 - 2016 Kos Aktis Art Hotel
Πιστοποιητικό διάκρισης (Certificate of excellence)
H απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του πιστοποιητικού διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους επισκέπτες τους.
2015 & 2016 H2O All day bar restaurant
Tripadvisor: Πιστοποιητικό διάκρισης (Certificate of excellence)
H απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του πιστοποιητικού διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο, που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους επισκέπτες τους.
2013 Kos Aktis Art Hotel
Blue Award «Χρυσό», κατηγορία «Γενική Εντύπωση Ξενοδοχείου», καλύτερο ξενοδοχείο στο νησί της Κω.
Απονεμήθηκε από τους πλέον ικανοποιημένους επισκέπτες της Tui Nordic το 2013, για την εξαιρετική απόδοση του ξενοδοχείου στην κατηγορία «Γενική Εντύπωση Ξενοδοχείου».
2015 Kos Aktis Art Hotel
Tripadvisor: Πιστοποιητικό διάκρισης «Πάνθεον» του Tripadvisor
Η κατηγορία «Πάνθεον» δημιουργήθηκε για να τιμήσει τις επιχειρήσεις που έχουν κερδίσει πιστοποιητικό διάκρισης (Certificate of excellence) από το TripAdvisor για πέντε συνεχόμενες χρονιές. 
2016 Kos Aktis Art Hotel
Blue Award «Ασημένιο», κατηγορία «Καθαριότητα Ξενοδοχείου
Απονεμήθηκε από τους πλέον ικανοποιημένους πελάτες της Tui Nordic το 2016, για τον εξαιρετική καθαριότητα του ξενοδοχείου.
2016 Kos Aktis Art Hotel
Blue Award, TUI Nordic, «Ασημένιο», κατηγορία «Γενική Εντύπωση Ξενοδοχείου».
Απονεμήθηκε από τους πλέον ικανοποιημένους επισκέπτες της Tui Nordic το 2016, για την εξαιρετική απόδοση του ξενοδοχείου στην κατηγορία «Γενική Εντύπωση Ξενοδοχείου».
2016 Kos Aktis Art Hotel
Readers' Choice Awards, Condé Nast Traveler: Ανάμεσα στα 50 «Καλύτερα Ξενοδοχεία στον κόσμο»
Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel ψηφίστηκε ανάμεσα στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2016, από τους αναγνώστες του παγκοσμίους φήμης περιοδικού Condé Nast Traveler, στα βραβεία «Readers' Choice Awards 2016». Το Condé Nast Traveler θεωρείται το πιο έγκυρο και δημοφιλές όνομα σε ότι αφορά τα ταξίδια, με έξι βραβεία «National Magazine» και 26 υποψηφιότητες στην 29χρονη ιστορία του. Τα βραβεία «Readers’ Choice Awards» αποτελούν την πλέον μακροχρόνια και αξιόπιστη αναγνώριση αριστείας στην ταξιδιωτική βιομηχανία.
2016 Kos Aktis Art Hotel
Readers' Choice Awards, Condé Nast Traveler: 3η θέση ανάμεσα στα «Κορυφαία 20 ξενοδοχεία σε Ελλάδα & Τουρκία
Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Hotel, κατέκτησε επίσης την 3η θέση ανάμεσα στα κορυφαία 20 ξενοδοχεία, σε Ελλάδα & Τουρκία, στα βραβεία «Readers’ Choice Awards 2016», από το Condé Nast Traveler.
2017 Kos Aktis Art Hotel
Readers' Choice Awards, Condé Nast Traveler: 26η θέση ανάμεσα στα 50 «Καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο»
Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel κατέκτησε την 26η θέση ανάμεσα στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, στα βραβεία «Readers’ Choice Awards 2017», από το Condé Nast Traveler.
2017 Kos Aktis Art Hotel
Readers' Choice Awards, Condé Nast Traveler: Ανάμεσα στα 15 «Κορυφαία Ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel  διακρίθηκε ανάμεσα στα 15 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στα βραβεία «Readers’ Choice Awards 2017», από το Condé Nast Traveler.
Απευθείας κράτηση Κλείστε στην καλύτερη τιμή