Η ομάδα μας

Καλώς ήρθατε στον όμιλο Divine Hotels! Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί ξενοδοχεία, διαφόρων ειδών καταλύματα, εστιατόρια και σπα στα Δωδεκάνησα από τη δεκαετία του ’60. Πιστεύουμε ότι η ζωή είναι ένα αιώνιο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού μας οπότε κάθε ταξιδιώτης χρειάζεται εμπνευστικά και φιλόξενα μέρη για να ξαποσταίνει. Για το λόγο αυτό ιδρύσαμε τον όμιλο Divine Hotels, μια αλυσίδα τουριστικών επιχειρήσεων που προσφέρει στον ταξιδιώτη τη δυνατότητα να βιώσει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Με την ποιότητα να αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, ο όμιλος Divine Hotels στοχεύει στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού που θα αναδεικνύουν αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα του τόπου μας, δημιουργώντας συνάμα νέες θέσεις εργασίας. Με σεβασμό στις παραδόσεις των τοπικών κοινωνιών, με πυξίδα την αειφόρο ανάπτυξη και με συντονισμένες δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, συνεχίζουμε να αισιοδοξούμε.

Στόχος του ομίλου Divine Hotels είναι να προσφέρει πάντα φιλόξενα κι εμπνευστικά μέρη για όσους ταξιδεύουν. Όλοι οι συνεργάτες μας, είτε μόνιμοι είτε εξωτερικοί, μοιράζονται τον ίδιο κώδικα αξιών. Μαθαίνουν καθημερινά κι αγκαλιάζουν την καινούργια γνώση, είναι ακέραιοι, διατηρούν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους, επιμένουν στην ευγένεια κι εμπνέονται από την αρχαία ελληνική φιλοξενία για να προσφέρουν αξιομνημόνευτη εξυπηρέτηση σε όλους τους ταξιδιώτες. Είναι όλοι τους Divine.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος
Ιουλία Βασιλείου - Πουλιού

Αντιπρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος Divine Hotels
Νίκος Πουλιού

Μέλη
Δήμητρα Μαρία Βασιλείου - Πουλιού
Διόνη Άλκηστις Βασιλείου - Πουλιού

Συνεργάτες
Μιχάλης Χατζηστέργος - Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Divine Hotels
Iωσήφ Χατζημιχαήλ - Υπεύθυνος Εφαρμογών Πληροφορικής, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Divine Hotels
Σάκης Καλλιοντζής - Executive Chef Divine Hotels

Εξωτερικοί Συνεργάτες
Στέλλα Μούρτου - Γραφιστικός Σχεδιασμός Divine Hotels
Βασίλης Βογατζάς - Yπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Divine Hotels

Απευθείας κράτηση Κλείστε στην καλύτερη τιμή